| הצעות לסרבר.! | |
|
+8omerozer dinbar XDarkShadow ofirking JackOfBlades Ayumi razeli Admin 12 posters |
|
מחבר | הודעה |
---|
Admin Admin
מספר הודעות : 250 Join date : 30.05.08
| נושא: הצעות לסרבר.! June 28th 2008, 3:05 pm | |
| כאן תוכלו להציע הצעות שונות כדי לשפר את חווית המשחק. דוגמאות להצעות: -פתיחת חנויות (מה יהיה בחנות,NPC מועדף וכאלה. -לא יודע תחשבו אתם =] | |
|
| |
razeli Forth Job
מספר הודעות : 196 Join date : 09.06.08 Age : 29 מיקום : באורנוס!
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 28th 2008, 3:07 pm | |
| קודם כל, תוריד תמחירים זה ישפר ממש את חווית המשחק!
דבר שני, -חנות סקרולים יכלה להוסיף או לפחות לשנות את הNPC שמשגר כי אין קודי בכל הערים ולפעמים נתקעים הייתי עושה את Duey המשגר.. | |
|
| |
Admin Admin
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 28th 2008, 3:15 pm | |
| המחירים נשארים כמו שהם,לצערכם.
-אם אני יוסיף חנות סקרולים לא תוכלו לתמסחר אחד עם השני כי לא יהיה במה. ועשיתי שduey ישגר. | |
|
| |
Ayumi Second Job
מספר הודעות : 48 Join date : 27.06.08 Age : 34
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 28th 2008, 3:20 pm | |
| אוקי :]
לפי דעתי בשביל לשפר טיפה את איכות השרת, צריך לתקן כמה דברים. למשל הקטע של "הכל על מגש זהב". כל מי שניכנס לפה מייד לאחר כמה זמן הוא רמה 200 עם כל הציוד, משהו טיפה מאתגר? :] לסדר את הסחר בין האנשים בשרת, הכל בחנויות ומה שמותיר אותנו חסר משמעות עם כל הנשקים שמצאנו. אני חושבת שכדי לשים את הציוד החלש בחנויות ולהוריד את החזק. כלומר, הכוכבים ברמה הגבוה להוריד ולהשאיר את החלשים.
לתקן את אנשים שמשגרים, אין אותם ברוב המקומות. אין את קודי במאשרום שאייר ובעיר העלה החדש. ואתה מגיע למצב שאתה נתקע בעיר וצריך שGM יבוא ויחלץ אותך.
חנות של חפצי NX, אבל לא היקרים והמגניבים האלו. סתם חפצים חמודים טיפה עיניים או אפילו נשק, לא משהו גדול :] | |
|
| |
razeli Forth Job
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 28th 2008, 3:20 pm | |
| אחי בחיים לא ראיתי מישהו מתמסחר בסקרולים... בחיים!! אולי מתמסחר בנשק ששיפרו אותי עם סקרולים תאמין לי, אני צריך להרוג מאה חמישים מפלצות לרמה 20 כדי לקבל סקרול טוב... חנות סקרולים תשפר... | |
|
| |
Admin Admin
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 28th 2008, 3:21 pm | |
| - Ayumi כתב:
- אוקי :]
לפי דעתי בשביל לשפר טיפה את איכות השרת, צריך לתקן כמה דברים. למשל הקטע של "הכל על מגש זהב". כל מי שניכנס לפה מייד לאחר כמה זמן הוא רמה 200 עם כל הציוד, משהו טיפה מאתגר? :] לסדר את הסחר בין האנשים בשרת, הכל בחנויות ומה שמותיר אותנו חסר משמעות עם כל הנשקים שמצאנו. אני חושבת שכדי לשים את הציוד החלש בחנויות ולהוריד את החזק. כלומר, הכוכבים ברמה הגבוה להוריד ולהשאיר את החלשים.
לתקן את אנשים שמשגרים, אין אותם ברוב המקומות. אין את קודי במאשרום שאייר ובעיר העלה החדש. ואתה מגיע למצב שאתה נתקע בעיר וצריך שGM יבוא ויחלץ אותך.
חנות של חפצי NX, אבל לא היקרים והמגניבים האלו. סתם חפצים חמודים טיפה עיניים או אפילו נשק, לא משהו גדול :] ממשרום שאייר תוכלו לצאת מעכשיו בעזרת Duey,ומNLC (עיר העלה החדשה) אתם יכולים לצאת בעזרת הרכבת התחתית שתעביר אותכם לKering city (כמו בגלובל). כרגע אני לא יוסיף חנות של NX אבל תמיד תוכלי לזכות באיוונט. עריכה: razeli ראיתי מלא אנשים שקונים 60% glove att ,60% wand M.att ועוד ... | |
|
| |
Admin Admin
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 28th 2008, 3:24 pm | |
| וrazeli כמו שAyumi אמרה המשחק צריך להיות טיפה מאתגר,לא ממש מאתגר בכל זאת שרת פרטי. לא אכפת לי מהדאבל כי אני המנהל חחחח | |
|
| |
razeli Forth Job
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 28th 2008, 3:25 pm | |
| איומי, אני מצטער להגיד לך אבל את טועה בגדול!!! קודם כל, איך שאתה נכנס למשחק, אתה לא מקבל הכל על מגש זהב, עובדה! את רמה 85! ולא 200! דבר שני, הרי גם אני וגם את יודעים שהמשחק הכיפי של מייפל מתחיל ברמה 70! עם כל הסקילים הקטלניים, התלבושות המגניבות, הבוסים, המשימות המאתגרות! ולהוריד את החנויות לרמות הגבוהות?! איך!? איך אפשר?! איך אפשר להיות רמה 125 עם בגדים של רמה 70!? זה לא קצת מוזר? וגם אם הם נופלים זה נכון, אבל עדיין קשה להשיג! ואם נרצה עכשיו? נצטרך לחכות עד שהאדמין יתחבר רק כדי לקנות אובראול לרמה 80?! והכוכבי זריקה ממש לא מיותרים! את פריסט, אבל אני הייתי הרמיט, ועוד אז היה הדרופ 25 ועדיין היה קשה להשיג טובי מרוחות! אז מאיפה אני ישיג קריסטל אילבי או אוואבי? מקווה שתשמעו לי.. | |
|
| |
Ayumi Second Job
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 28th 2008, 3:28 pm | |
| יש לי כבר 5 סטים של סטיליס מאיזה חצי שעה של צייד ברוחות הקטנות =| בגלל זה אני חשובת שזה מיותר לגמרי העניין של הכוכבים החזקים..
אתה גם ככה לא מקבל קריסטל אילבי אז אתה צריך לקנות אותו מטל, ואוואבי? נו תעשה לי טובה אין ממש הבדל בינו לבין אילבי.. אז קשה כל כך לצוד מאשמאם? | |
|
| |
razeli Forth Job
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 28th 2008, 3:29 pm | |
| ממש לא! ועובדה! ילדים מתחננים להוריד את המחירים של הכוכבי זריקה, ולמה? כי הם השיגו סטים? לא! כי הם לא השיגו סטים! כי זה קשה! ובחצי שעה אני מביא רק סט אחי של סטיליס | |
|
| |
JackOfBlades First Job
מספר הודעות : 10 Join date : 27.06.08
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 28th 2008, 7:46 pm | |
| תעשה עוד איוונטים חוץ מי שתי סליימים מסכנים>< כמו מרוץ לפסגה[המרוץ הזה שעושים עם הפט] או מי מגיע ריאשון לXXXXXXXX או מחבואיםX_X[עם הסקיל שהג'יאם נעלם לגמרי] | |
|
| |
ofirking First Job
מספר הודעות : 15 Join date : 24.06.08
| נושא: יש בעיה כנס June 29th 2008, 12:08 pm | |
| יש לי הצעה קטנה וטובה פעם בשעה יש לאג שמנתק לגמרי ואז שאתה נכנס זה לא נותן להכנס יש מישו בפנים אז ההצעה היא כזאת : פעם בשעתיים ריסט לשרת | |
|
| |
Admin Admin
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 29th 2008, 12:14 pm | |
| - ofirking כתב:
- יש לי הצעה קטנה וטובה פעם בשעה יש לאג שמנתק לגמרי ואז שאתה נכנס זה לא נותן להכנס יש מישו בפנים אז ההצעה היא כזאת : פעם בשעתיים ריסט לשרת
לא יותר קל פשוט לרשום לי בהודעה פרטית את הID שלכם ואני כבר ינתק אותו?? | |
|
| |
razeli Forth Job
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 29th 2008, 4:40 pm | |
| אדמין הוא צודק, לפעמים אתה לא בבית! אני בעד שכל שעתיים יהיה ריסט, ולהגיד מתי זה מתחיל! שניהיה מוכנים | |
|
| |
Admin Admin
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 29th 2008, 4:42 pm | |
| בשבוע הקרוב אני בכלל ולא יהיה בבית ככה שרוב הסיכויים שאם השרת נופל אני לא יהיה שם כדי לעלות אותו. | |
|
| |
XDarkShadow Begginer
מספר הודעות : 5 Join date : 13.06.08
| נושא: הצעות.. June 29th 2008, 7:24 pm | |
| אוקיי ראיתי את קול הריב הזה עם ההרמיט ההוא razeli ו Ayumi אבל razeli צודק!! גם אני מתחנן שנה לחנות של סקרולים כולכך קשה??
וגם תחזיר את טומי שימכור פרטי NX!! מה אכפת לך admin רשמת בהתחלה:
כאן תוכלו להציע הצעות שונות כדי לשפר את חווית המשחק. דוגמאות להצעות: -פתיחת חנויות (מה יהיה בחנות,NPC מועדף וכאלה. -לא יודע תחשבו אתם =]
נו אז אנחנו מנסים לשפר את חווית המשחק וגם תעשה עוד מישהוא שימכור בגדים לרמה 100 110
טוב מקווה שתעשה אה וadmin אה יש את הקטע שאתה נכנס לשרת ושאתה בוחר צנאל אז רשום שהצנאל מלא לגמרי ואני לא מצליח ליתחבר לשרת למה?
אין כולכך הרבה ילדים בשרת ויש 3 גיאמים אז שכול גיאם יהיה צאל שיהיה 3 ואולי תעשה עוד כמה חברים שלך | |
|
| |
razeli Forth Job
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 29th 2008, 7:34 pm | |
| אחי אתה צודק אבל בוא ולא ניסחף לא נראה לי שכדאי שטומי ימכור חפצי NX כי אז כל האוונטים לא שווים דבר, נכון שצריך להגדיל את כמות האוונטים, ככה לNX אוונט ושאלון ביום (רצוי בשעות הצהריים כאשר כולם מחוברים) | |
|
| |
XDarkShadow Begginer
מספר הודעות : 5 Join date : 13.06.08
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 30th 2008, 11:03 am | |
| סבבה צודק....לפחות שאדמין יענה | |
|
| |
dinbar First Job
מספר הודעות : 17 Join date : 29.06.08
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 30th 2008, 1:23 pm | |
| נו אז דווקא בגלל זה בינתיים שאתה בבית תעשה כל שעתיים ריסט לשרת | |
|
| |
omerozer Begginer
מספר הודעות : 1 Join date : 26.06.08
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 30th 2008, 1:33 pm | |
| דין! אם היית בודק עמוד לפניי היית רואה שהאדמין לא בבית! | |
|
| |
razeli Forth Job
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 30th 2008, 8:20 pm | |
| שמע אחי, אם אפשר חנות של נשקים ובגדים לרמה 110 כי אי אפשר להשיג אותם! פשוט ככה! בדקתי בHidden street -אין משימה שמביאה אותם -אין חנות שמוכרת אותם -אין מפלצת שמפילה אותם
אז אם לא בגדים אז לפחות נשקים! כי אי אפשר ככה לחכות לך כל יום! | |
|
| |
Ayumi Second Job
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 30th 2008, 8:25 pm | |
| - razeli כתב:
- שמע אחי, אם אפשר חנות של נשקים ובגדים לרמה 110
כי אי אפשר להשיג אותם! פשוט ככה! בדקתי בHidden street -אין משימה שמביאה אותם -אין חנות שמוכרת אותם -אין מפלצת שמפילה אותם
אז אם לא בגדים אז לפחות נשקים! כי אי אפשר ככה לחכות לך כל יום! זה הגיוני, חנות כזאת. אבל שיהיה אם המחירים שטל קבוע. 150M לזאקום ו80M לרמות 100.. וכ'ו | |
|
| |
Admin Admin
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 30th 2008, 8:25 pm | |
| - razeli כתב:
- שמע אחי, אם אפשר חנות של נשקים ובגדים לרמה 110
כי אי אפשר להשיג אותם! פשוט ככה! בדקתי בHidden street -אין משימה שמביאה אותם -אין חנות שמוכרת אותם -אין מפלצת שמפילה אותם
אז אם לא בגדים אז לפחות נשקים! כי אי אפשר ככה לחכות לך כל יום! אני עשיתי שכל הנשקים של רמות 100-110 יוצאים מהזאקום. | |
|
| |
Ayumi Second Job
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 30th 2008, 8:28 pm | |
| אה, ראיתי בשרתים אחרים דרך לקנות NX CASH. אפשר לעשות כזה באתר? כאילו 300M ל30K? | |
|
| |
razeli Forth Job
| נושא: Re: הצעות לסרבר.! June 30th 2008, 8:28 pm | |
| אם כבר 100MIL ככה הרוב עושים... | |
|
| |
| הצעות לסרבר.! | |
|